De 11 namen bij Kortrijk en Club Brugge

De 11 namen bij Kortrijk en Club Brugge

26 december 2015 13:18 - Zaterdagmiddag gaan zowel Kortrijk als Club op zoek naar een driepunter om het jaar in schoonheid af te sluiten. Trainers Michel Preud’homme en Johan Walem kiezen voor onderstaande namen.

Club kan niet rekenen op Victor Vazquez, Felipe Gedoz en Ruud Vormer. Omdat de transfer van Vazquez naar Cruz Azul zo goed als rond is, wordt de Spanjaard aan de kant gelaten om geen blessure te riskeren. Zo zal de middenvelder wellicht geen afscheidsmatch meer spelen voor blauw-zwart.

Gedoz had eerder deze week al griep en in extremis heeft nu ook Vormer moeten afhaken wegens ziekte. Hij reisde mee af naar Kortrijk, maar moest terug naar Brugge keren. Walem kan dan weer geen beroep doen op Kamara en Kage. Zij worden verdacht van verkrachting en werden op non-actief gezet. Poulain, Ulens en Rolland liggen in de lappenmand. Scheidsrechter van dienst is Sébastien Delferière.

Opstelling Club Brugge

Opstelling Club Brugge

Opstelling Kortrijk

Keet, Boyer, Chanot, Van Loo, Tomasevic, De Mets, Van Eenoo, De Smet, Marusic, Papazoglou en D’Haene

Wisselspelers: Sifakis, Claeys, Verstraete, Pavlovic, Klaasen, Gigot, Kis, Sarr en Lallemand

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.