De 11 namen bij Standard en Club Brugge

Club-fans met groot Club-truitje in Jan Breydelstadion

13 december 2015 13:22 - Zondagnamiddag gaat Club Brugge op zoek naar een nieuwe driepunter op Sclessin om zo de leidersplaats te behouden. Het belooft echter geen gemakkelijke klus te worden, aangezien Standard op revanche aast na de 7-1-nederlaag uit de heenronde.

Michel Preud’homme kan tegen de Rouches dan toch rekenen op Jelle Vossen. De 26-jarige Limburger was twijfelachtig door een trap op de achillespees tegen Midtjylland, maar is speelklaar geraakt en start in de basis. Zoals eerder gemeld, zit Timmy Simons op de bank. Claudemir neemt zijn plaats in.

Lior Refaelov, die erg goed inviel tegen Midtjylland, wordt beloond met een basisplaats. Hans Vanaken is vandaag spelverdeler ten koste van Victor Vazquez. Yannick Ferrera rekent op Ivan Santini en Anthony Knockaert om voor doelpunten te zorgen. Onderstaand de volledige opstellingen van beide coaches.

Opstelling Club Brugge

Opstelling Club Brugge op Standard

Opstelling Standard

Opstelling Standard

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.