De Coninck: “De twaalfde man speelt mee bij Club”

De Coninck De twaalfde man speelt mee bij Club

09 december 2015 07:34 - Club Brugge won afgelopen weekend met 2-1 tegen Charleroi en pakt zo 27 op 27 in Jan Breydel. Wim De Coninck is alvast onder de indruk. 

“De nieuwe leider, na alweer winst op een slecht veld en tegen een ploeg die zich een beetje op voorhand gewonnen gaf”, opent De Coninck in Sport/Voetbalmagazine. “De twaalfde man speelt mee, dat zagen we in die rare match tegen de reserven van Napoli.”

“Vorig seizoen waren ze op dit moment ook leider, met minder rotatie dan nu. Jelle Vossen is belangrijk in dit geheel. Kansen die een maand geleden nog werden gemist, gaan nu binnen. Opvallend ook: van de drie spitsen (Vossen, Diaby en Gedoz) starten er twee op de flank, maar ze blijven er nooit.”

“Veel diepgang, veel beweging, slim lopen, je hebt het gevoel dat ze in de zware wedstrijden die eraan komen – Standard en Kortrijk uit en tussendoor Anderlecht thuis – ook telkens de favoriet zijn”, besluit De Coninck.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , ,

Comments are closed.