De Coninck: “Het is nog maar de vraag hoe MPH dat gaat oplossen”

De Coninck Het is nog maar de vraag hoe MPH dat gaat oplossen

12 december 2015 06:41 - Club Brugge kwam afgelopen donderdag niet verder dan een 1-1-gelijkspel tegen FC Midtjylland en is uitgeschakeld in de Europa League. Niets beter dan een klinkende overwinning om die Europese kater door te spoelen. Al heeft Wim De Coninck zijn twijfels.

“Dat Club uit de Europa League ligt, vergroot de druk”, opent De Coninck. “Het is jammer, want Midtjylland heeft veel minder kwaliteiten dan Club. Bovendien is het nog maar de vraag hoe Preud’homme de grote kern tevreden en scherp gaat houden.”

“Nu iedereen terug is, zal Preud’homme moeten blijven roteren”, gaat de analist verder. “En dat was beter geweest als ze nog even op drie fronten actief waren. Zoals Club nu speelt, moet de titel wel mogelijk zijn.” Toch wordt het volgens De Coninck een moeilijke wedstrijd op Sclessin.

“Standard heeft de hele week kunnen focussen op die wedstrijd van zondag. Club had maar één dag en zal zich zeker vragen stellen bij de slechte eerste helft in Midtjylland. Het blijft afwachten hoe Club zich zondag zal presenteren. Ze mogen zich alleszins aan een heel scherp en gemotiveerd Standard verwachten”, besluit hij in Stadion.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.