De fauw: “We hebben het vergooid”

De fauw We hebben het vergooid

10 december 2015 21:48 - Davy De fauw stond tegen FC Midtjylland opnieuw in de basis, maar ook hij kon Club de zege niet schenken. Al was hij er wel erg dichtbij. 

“We wilden heel gretig beginnen, maar het was net andersom”, vertelt De fauw aan Sporza. “We kwamen overal te laat, waren veel te laks in de duels en als we de bal hadden, speelden we hem meteen weer kwijt.”

“We hadden kunnen winnen, maar hebben het vergooid, vooral in de eerste helft. Ik heb er geen uitleg voor. In de tweede helft begonnen we wel intens. We wilden écht de volgende ronde halen. Daar hebben we ook de kern voor. Met het rotatiesysteem konden we ook op drie fronten meedraaien. Jammer dat er eentje wegvalt.”

De Brugse verdediger had bijna met de kop gescoord en Club zo aan de Europese kwalificatie geholpen. “Ik zag hem echt binnenvliegen, maar hij werd van de lijn gered. Jammer”, besluit hij.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.