De Sutter krijgt basisplaats, maar stelt opnieuw teleur

De Sutter krijgt basisplaats, maar stelt opnieuw teleur

12 december 2015 05:32 - Het was al drie maanden geleden dat Tom De Sutter op een basisplaats kon rekenen bij Bursaspor, maar vrijdagavond was het nog eens zover. Toch werd het een avond om snel te vergeten voor de ex-spits van Club Brugge.

Op de vijftiende speeldag in de Turkse Süper Lig stonden Bursaspor en Osmanlispor tegenover elkaar. Voor de nieuwe werkgever van De Sutter een uitgelezen kans om de drie punten thuis te houden. Maar dat gebeurde niet.

Integendeel zelfs, Bursaspor ging met 0-4 onderuit tegen Osmanlispor. De Sutter stond 72 minuten tussen de lijnen en ging met zijn ploeg mee ten onder. In onderstaand filmpje zie je hem een goeie kans de nek omwringen. De 30-jarige aanvaller kreeg dit seizoen tot dusver 336 speelminuten (zeven invalbeurten en drie basisplaatsen), maar kwam nog niet tot scoren.

Bursaspor heeft Europa League-ambities, maar zal zijn doelstelling wellicht moeten herzien. De Turkse club zakt namelijk weg naar de dertiende plaats en is de enige ploeg in de Süper Lig die zijn vijf laatste duels verloor.

Bursaspor – Osmanlispor samenvatting

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.