Degryse: “Als Club kampioen wil worden, zal dat toch beter moeten”

Degryse: "Als Club kampioen wil worden, zal dat toch beter moeten"

13 december 2015 17:15 - Club Brugge pakte zondagnamiddag uit met een belabberde prestatie en voetbalde enkel in de eerste twintig minuten goed mee. Marc Degryse weet waar het beter moet.

“Als het moeilijk wordt op verplaatsing zakt Club Brugge heel makkelijk weg. Standard jaagde de spelers van Club goed op en dwong hen tot balverlies. Dat gebeurt waarschijnlijk niet in Jan Breydel. Maar dit is nu toch al de zesde nederlaag op verplaatsing. Dat is té veel!”

“Als Club echt kampioen wil worden, zullen ze buitenshuis beter voor de dag moeten komen”, gaat de analist verder bij PlaySports. “En dat tekort aan gezonde agressiviteit moet simpelweg beter”, besluit Degryse.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.