Degryse: “Meunier heeft zuiver de bal”

Degryse: "Meunier heeft zuiver de bal"

20 december 2015 16:51 - Club Brugge is er niet in geslaagd om zijn sterke thuisreeks voort te zetten. In de laatste thuiswedstrijd van het jaar werd het 1-4 voor Anderlecht. Toch had het ook helemaal anders kunnen lopen. Anderlecht kreeg immers een onterechte strafschop toen Club naarstig op zoek was naar de gelijkmaker.

“Je ziet dat Meunier die bal in hoekschop tikt. Daarna is er contact met Suarez. Maar goed, Meunier heeft zuiver de bal en geeft gewoon een corner weg. In een duel heb je dat bijna altijd dat er één iemand eerst op de bal is. Dat de tegenstander daarna nog geraakt wordt, dat gebeurt wel vaker. Maar Meunier had de bal”, vertelt hij bij Play Sports.

Geert De Vlieger en Jan Mulder waren het daar echter niet helemaal mee eens. “Als Meunier de bal kan spelen, dan kan hij zich toch moeilijk inhouden? Hij mag toch wel in duel gaan?” pareert Degryse.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.