Denswil: “Heb niets gezegd tegen Rafa”

Denswil Heb niets gezegd tegen Rafa

03 december 2015 23:36 - Stefano Denswil zorgde er in zijn eentje voor dat Club van verlengingen gespaard bleef in zijn achtste finale van de Croky Cup. De Nederlandse verdediger blikte na de wedstrijd tegen Lokeren terug op zijn heerlijke vrijschop.

“Ik heb helemaal niets gezegd tegen Rafa”, lacht Denswil. “Ik heb die bal gewoon opgeëist. Ik weet van mezelf dat ik een aardige trap in de voeten heb.” En dat bewees hij met deze heerlijke trap.

“Al word ik op training al eens uitgelachen als mijn bal een paar meter over het doel vliegt”, vertelt de Nederlander aan Voetbalkrant. Door zijn belangrijke doelpunt benadrukt Denswil zijn uitstekende vorm. “Ik wil altijd beter doen. En aan de mindere puntjes wil ik werken. Dat loont uiteindelijk”, besluit hij.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.