Denswil: “Niet echt nodig om een showtje te verkopen”

Denswil Niet echt nodig om een showtje te verkopen

06 december 2015 17:28 - Stefano Denswil speelde opnieuw een secure wedstrijd tegen Charleroi, maar moest drie minuten voor affluiten toch nog een tegendoelpunt van Ferber toestaan. De Nederlander reageert.

“We proberen elke wedstrijd gefocust te zijn, want alles is mogelijk als je 90 minuten de concentratie houdt”, vertelt Denswil aan Sporza. “Het is altijd zuur als je de 0 niet kan houden. Zeker als het om zo’n rotte tegengoal gaat. Misschien waren we een beetje te nonchalant op het einde. Met een 2-0-stand was het niet echt nodig om een showtje te verkopen.”

Daarnaast vindt de centrale verdediger dat de roteerpolitiek van Michel Preud’homme zijn vruchten afwerpt. “Ondanks het feit dat we veel van spelers wisselen, brengt iedereen hetzelfde niveau. Dat is de kracht van ons team. Het is heel leuk om nu aan de leiding te staan. Zeker als je weet waar we een paar maanden geleden stonden. De sfeer binnen de ploeg is ook écht goed!”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.