Denswil schiet Club naar de kwartfinale

Denswil schiet Club naar de kwartfinale

03 december 2015 22:41 - Club Brugge heeft zijn achtste finale in de Croky Cup tot een goed einde gebracht. Na een wedstrijd vol eenrichtingsvoetbal (lees: anti-voetbal van Leekens & co), was het Stefano Denswil die blauw-zwat in extremis de zege bezorgde.

Georges Leekens en zijn Lokeren waren duidelijk niet naar Jan Breydel gekomen om het spel te maken. De Waaslanders lieten het initiatief aan Club en kwamen goed weg toen Vanaken na een kwartier voetballen de lat trof op een voorzet van Meunier.

Blauw-zwart voerde de druk op, maar pogingen van Vossen en De fauw werden door Verhulst onschadelijk gemaakt. Aan de overzijde kwam Lokeren niet verder dan schuchtere pogingen via Ngolok en Patosi.

Hetzelfde spelbeeld in de tweede helft. Het regende blauw-zwarte aanvalsgolven en kansen, maar niemand kon het leer tegen de netten prikken. En toen het wel lukte, werd de lob van Gedoz afgekeurd wegens vermeend buitenspel.

Club wilde verlengingen vermijden en duwde door. De Lokerse muur leek stand te houden, maar kraakte dan toch nog. In de 93ste minuut trapte Denswil blauw-zwart met een heerlijke vrijschop naar de kwartfinale, waarin Club het op 16 december in ’t Kuipje opneemt tegen Westerlo.

Reacties Club Brugge – Lokeren

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.