Denswil wordt vrijgesproken

Denswil wordt vrijgesproken

01 december 2015 19:18 - Stefano Denswil pakte afgelopen zondag uit met een goede prestatie op het veld van KV Mechelen, maar werd enkele minuten voor affluiten van het veld gestuurd door scheidsrechter Nicolas Laforge.

Het bondsparket eiste twee speeldagen schorsing (waarvan één effectief) en een boete van €600. Een beslissing waar Club Brugge het niet mee eens was. Wie de beelden bekijkt, ziet immers dat Denswil de infiltrerende Mats Rits niet raakt.

Intussen is bekend dat blauw-zwart zijn gelijk haalt. “Denswil heeft Rits niet geraakt. Het gaat hier om een gematigde intensiteit en de fysieke integriteit van de tegenstrever kwam niet effectief in het gedrang”, klinkt het bij de Geschillencommissie, die de uitsluiting als voldoende beschouwt.

Standard-speler Réginal Goreux wordt overigens wel geschorst. Daardoor mist de verdediger drie wedstrijden, waaronder de confrontatie met Club Brugge op 13 december. Dat meldt HLN.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.

,

Comments are closed.