Deze bekende Club-fans supporteren voor één keer voor Gent

Deze bekende Club-fans supporteren voor één keer voor Gent

09 december 2015 06:56 - Als AA Gent woensdagavond van Zenit Sint-Petersburg wint, overwintert het sowieso in de Champions League. Voor die unieke prestatie gingen enkele bekende Club-supporters akkoord om de “Iedereen Buffalo”-actie van HLN te steunen.

“Van in de jaren zeventig ben ik al Club Brugge-supporter, maar ik heb in Gent gestudeerd en heb veel bewondering voor het charmeoffensief dat de Buffalo’s twee jaar geleden hebben ingezet – en dan vooral Hein Vanhaezebrouck. Iemand moet het eindelijk eens luidop zeggen: Hein is God. Als je ziet met welk lef, branie, schoonheid en aanvalsspel AA Gent speelt, dan is dat de gouden hand van Vanhaezebrouck”, aldus tv-presentator Luk Alloo.

Ook Stef Wauters, nieuwsanker bij VTM, gunt het AA Gent om de knock-outfase van de Champions League te halen. “Van kinds af aan ben ik al supporter van Club Brugge en eens supporter, altijd supporter. Maar ik ben niet het type dat andere clubs hun succes misgunt. Het is heel knap wat AA Gent dit jaar aan het presteren is en iedereen zou daarom vanavond moeten supporteren voor de Buffalo’s. Een club die zich kan kwalificeren voor de achtste finales van de CL, daar moeten we met z’n allen achter staan”, besluit hij.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.