Deze Bruggelingen moeten Anderlecht opzijzetten

Deze Bruggelingen moeten Anderlecht opzijzetten

19 december 2015 16:47 - Zondag staat dé topper van de twintigste speeldag op het programma. Terwijl Club op zoek gaat naar 30 op 30 in eigen huis, wil Anderlecht het gelijke spel van tegen Oostende doorspoelen. Michel Preud’homme rekent op onderstaande 21 namen om de perfecte Jan Breydel-reeks voort te zetten.

Brandon Mechele raakte in extremis geblesseerd voor de clash tegen Anderlecht. Bjorn Engels, die vrijdag rust kreeg en niet meetrainde, is er wél bij. Preud’homme kan ook opnieuw op Victor Vazquez rekenen. De Spaanse draaischijf was eerder deze week ziek. Tot slot keert ook Leandro Pereira terug in de selectie na een blessure aan zijn adductoren.

Selectie Club Brugge

Doelmannen: Bruzzese, Bolat en Cordier

Verdedigers: Meunier, De fauw, Duarte, Engels, Denswil en De Bock

Middenvelders: Simons, Claudemir, Vormer, Vanaken, Vazquez en Gedoz

Aanvallers: Refaelov, Dierckx, Diaby, Vossen, Pereira en Izquierdo

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.