Deze Bruggelingen moeten Charleroi opzijzetten

Deze Bruggelingen moeten Charleroi opzijzetten

05 december 2015 22:04 - Zondagnamiddag is het Jan Breydelstadion het decor voor de wedstrijd van de achttiende speeldag tussen Club Brugge en Charleroi. Blauw-zwart kan tot dusver uitstekende statistieken voorleggen in eigen huis en wil straks opnieuw de drie punten thuishouden om zo, samen met AA Gent, aan de leiding te komen.

Michel Preud’homme selecteerde tegen de Carolo’s enigszins verrassend Victor Vazquez. De Spaanse draaischijf van blauw-zwart sukkelt met zijn rug en wordt dan ook niet aan de aftrap verwacht. Bjorn Engels, die vrijdag nog 90 minuten met de beloften volmaakte, moet nog even wachten op zijn rentree.

Felice Mazzu kan voor het duel tegen blauw-zwart opnieuw rekenen op Enes Saglik. De middenvelder kon voluit gaan op training en lijkt zo hersteld van zijn blessure aan de knie. Dat meldt de officiële website.

Selectie Club Brugge

Doelmannen: Bruzzese, Bolat en Cordier

Verdedigers: Meunier, De fauw, Duarte, Mechele, Denswil en Bolingoli

Middenvelders: Simons, Claudemir, Vormer, Vanaken, Vazquez en Gedoz

Aanvallers: Refaelov, Diaby, Dierckx, Izquierdo, Vossen en Pereira

Selectie Charleroi

Baume, Martos, Willems, Ferber, Perbet, N’Ganga, Diandy, Penneteau, Mata, Pollet, Baby, Saglik, Mandanda, Geraerts, Marcq, Stevance, Ndongala, Zajkov, Dessoleil en Tainmont

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.