Deze Bruggelingen moeten dit Westerlo opzijzetten

Deze Bruggelingen moeten dit Westerlo opzijzetten

15 december 2015 15:00 - Woensdagavond gaat Club Brugge in ’t Kuipje op zoek naar een plaats in de halve finale van de Croky Cup. Trainers Michel Preud’homme en Bob Peeters selecteerden onderstaande namen.

Bij blauw-zwart keert Laurens De Bock terug uit blessure. De linksachter was een maand out door gescheurde ligamenten aan zijn enkel. Leandro Pereira ontbreekt in de Brugse selectie omwille van een blessure aan de hamstrings. De Braziliaan hervatte vandaag de groepstraining.

Westerlo kan geen beroep doen op de geschorste Hyland. Jeurissen, Trompet, Lecomte en Sakor liggen in de Westelse lappenmand. Mogelijk kiezen de Kemphanen ervoor om enkele van hun sterkhouders rust te gunnen met oog op de belangrijke thuiswedstrijd van aanstaande zaterdag tegen Charleroi.

Selectie Club Brugge

Doelmannen: Bruzzese, Bolat en Cordier

Verdedigers: Meunier, Cools, De fauw, Duarte, Mechele, Denswil, De Bock en Engels

Middenvelders: Simons, Claudemir, Vormer, Vanaken, Vazquez en Gedoz

Aanvallers: Refaelov, Dierckx, Diaby, Vossen en Izquierdo

Niet in de kern: Teunckens, Castelletto, Bolingoli, De Smul, Agu, Coopman, Ibini, Pereira en Seys

Selectie Westerlo

Doelmannen: Van Hout, Verbist en Van Langendonck

Verdedigers: Apau, Daems, Petkovic, Mustoe, Schuermans en Ruyssen

Middenvelders: Henkens, Annys, Schouterden, Verschueren, Molenberghs en Cools

Aanvallers: Koffi, De Ceulaer, Gounongbe, Aoulad, Bnou Marzouk en Visnakovs

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.