Deze Bruggelingen moeten Midtjylland opzijzetten

Deze Bruggelingen moeten Midtjylland opzijzetten

08 december 2015 18:25 - Club Brugge moet donderdagavond alles uit de kast halen om nog Europees te overwinteren. Michel Preud’homme rekent op onderstaande 23 namen om de Deense landskampioen te verslaan.

Opnieuw goed nieuws uit de Brugse ziekenboeg. Dion Cools, die afgelopen week met last aan de adductoren kampte, is opnieuw fit. Ook Bjorn Engels en kersvers papa Thomas Meunier maken deel uit van de selectie. Dat meldt de officiële website.

Een hemelsbreed verschil met de heenmatch, toen Club nog negen geblesseerden telde. Deze keer heeft FC Midtjylland met een ware blessuregolf te maken. Bovendien konden de Denen al drie wedstrijden op rij niet meer winnen.

Selectie Club Brugge

Doelmannen: Bruzzese, Bolat en Cordier
Verdedigers: De fauw, Duarte, Meunier, Cools, Denswil, Engels, Mechele en Bolingoli
Middenvelders: Simons, Claudemir, Vazquez, Gedoz, Vanaken en Vormer
Aanvallers: Refaelov, Vossen, Diaby, Pereira, Izquierdo en Dierckx
Geblesseerd: De Bock (gescheurde ligamenten) en Ibini (kuitbeenbreuk)

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.