Deze Bruggelingen moeten Standard opzijzetten

Deze Bruggelingen moeten Standard opzijzetten

12 december 2015 20:27 - Zondag wacht Club Brugge de moeilijke verplaatsing naar Standard. Terwijl de Rouches de punten broodnodig hebben om alsnog Play-Off I te halen, wil Club zijn leidersplaats behouden. 

Michel Preud’homme kan op Sclessin dan toch rekenen op Jelle Vossen. De Brugse goalgetter kreeg tegen FC Midtjylland een serieuze trap op de achillespees, maar geraakt speelklaar.

Opvallende afwezigen in de selectie: Bjorn Engels en Leandro Pereira. Met de centrale verdediger wordt er geen risico genomen. Volgens insiders is onze Braziliaanse spits geblesseerd en zou Timmy Simons zondag op de bank starten, tenzij er in laatste instantie nog onvoorziene blessures voorvallen.

Yannick Ferrera kan geen beroep doen op geschorsten Arslanagic en Goreux. Brüls en Thuram zijn geblesseerd. Onderstaand de officiële selecties van beide trainers.

Selectie Club Brugge

Doelmannen: Bruzzese, Bolat en Cordier
Verdedigers: Meunier, Cools, De fauw, Duarte, Mechele, Denswil en Bolingoli
Middenvelders: Simons, Claudemir, Vormer, Vanaken, Vazquez en Gedoz
Aanvallers: Refaelov, Dierckx, Diaby, Vossen en Izquierdo
Niet in selectie: Teunckens, Castelletto, De Bock, Engels, De Smul, Agu, Coopman, Ibini, Seys en Pereira

Selectie Standard

Hubert, Vits, Lejoly, Van Damme, Andrade, Teixeira, Scholz, Fiore, Milec, Enoh, Yatabare, Trebel, J. De Sart, Dossevi, Badibanga, Legear, Knockaert, Santini en Emond

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.