Diaby over komend drieluik: “De druk verhoogt”

Diaby over komend drieluik: "De druk verhoogt"

11 december 2015 11:49 - Club Brugge heeft met wedstrijden tegen Standard, Anderlecht en KV Kortrijk een moeilijk drieluik in het vooruitzicht in de Jupiler Pro League. Dat beseft ook Abdoulay Diaby.

“Het wordt een mooie uitdaging. We moeten proberen zo goed mogelijk te presteren in die matchen en zoveel mogelijk punten te pakken. De druk verhoogt wel, want iedereen wil winnen tegen de leider. Anderlecht zal volgende week zeker naar hier komen met de ambitie om onze perfecte thuisreputatie een deuk te geven”, vertelt Diaby.

De Franse Malinees wil alleszins niet van onderschatting weten. “We mogen die laatste drie competitiematchen van het jaar zeker niet gemakkelijk opnemen. Tegen Standard wonnen we in de heenmatch wel met ruime cijfers, maar ik denk niet dat het zondag opnieuw 7-1 zal worden.”

Diaby kijkt alvast reikhalzend uit naar de wedstrijd van komende zondag tegen Standard. “Ik heb twee keer tegen Standard gespeeld en zesmaal gescoord, vorig seizoen twee keer met Moeskroen en in de heenmatch vier keer voor Club. Het is blijkbaar een ploeg die me ligt”, besluit hij in de Krant van West-Vlaanderen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.