Diaby schiet Club naar halve finale

Diaby schiet Club naar halve finale

16 december 2015 22:38 - Club Brugge heeft zijn kwartfinale in de Croky Cup tot een goed einde gebracht. Westerlo probeerde wel, maar kwam er nooit aan te pas. Abdoulay Diaby nam beide Brugse doelpunten voor zijn rekening.

De eerste grote kans was voor blauw-zwart. Vanaken stuurde Diaby diep en die omspeelde Van Hout. Daarna aarzelde hij iets te lang om het leer in doel te werken. Op het kwartier was het dan toch raak voor de Franse Malinees. Na een foute inspeelpass van Verschueren stuurde Gedoz Diaby diep, die met het openingsdoelpunt bedankte.

In de tweede helft hetzelfde spelbeeld. Zonder al te veel grote kansen versierde Diaby een overduidelijke strafschop. De Brugse topschutter ging zelf achter de bal staan en schoot kurkdroog in de winkelhaak: 2-0 en wedstrijd gespeeld. In het slot moest Bruzzese nog redding brengen op een stevig schot van Aoulad, maar Club kwam nooit meer in de problemen en mag zich opmaken voor de halve finale!

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.