Diaby verklaart waarom eerste keuze Simons de strafschop niet nam

Diaby verklaart waarom eerste keuze Simons de strafschop niet nam

16 december 2015 23:17 - Club Brugge ging woensdagavond op een drafje voorbij Westerlo en won met 0-2. Doelpuntenmaker van dienst: Abdoulay Diaby. De Brugse topschutter scoorde zowel een veldgoal als vanop de stip. 

Nochtans was Timmy Simons door Michel Preud’homme aangeduid als eerste strafschopnemer. “Timmy zei tegen mij dat ik de penalty mocht nemen”, verklaart Diaby in zijn interview aan Sporza. “Hij gaf mij het vertrouwen en ik ben dan ook blij dat ik scoorde.”

“Het is nooit makkelijk om een strafschop te nemen tegen een grote doelman (Kristof Van Hout is 2,08 meter, nvdr), maar ik schoot naar de goeie kant en de bal ging mooi binnen”, gaat Diaby verder. “Scoren doet altijd deugd, maar het belangrijkste is dat we doorstoten naar de halve finale.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.