Engels: “Dit doet heel veel deugd!”

Engels Dit doet heel veel deugd!

16 december 2015 22:52 - Een opvallende basisspeler tijdens Westerlo – Club Brugge was Bjorn Engels. Na 14 maanden van blessureleed stond de centrale verdediger opnieuw 90 minuten tussen de lijnen. 

“Dit doet heel veel deugd”, opent Engels zijn interview aan Sporza. “We wilden ons absoluut kwalificeren en dat is ook gelukt. Dat was zeker belangrijk na de uitschakeling in Europa. Het was fijn om nog eens een volledige wedstrijd te spelen. Ik hoop dat ik nu verder kan gaan op dit elan.”

Engels vierde zijn eerste volledige wedstrijd bijna met een doelpunt. “Dat zou mooi geweest zijn. Bij een iets kleinere keeper gaat die bal er misschien in. Maar oké, het belangrijkste is dat we doorgaan. Nu kijken we uit naar de wedstrijd tegen Anderlecht.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.