Engels: “Dit was er volledig over”

Engels: "Dit was er volledig over"

20 december 2015 17:28 - Bjorn Engels stond na 14 maanden blessureleed tegen Anderlecht voor het eerst 90 minuten tussen de lijnen in een competitiewedstrijd. De verdediger blikt met een wrang gevoel terug op de topper van de twintigste speeldag.

Als er na de wedstrijd door twee ploegen over de scheidsrechter gepraat wordt, dan weet je dat die geen al te beste beurt gemaakt heeft. Ook Bjorn Engels was na afloop erg hard voor Serge Gumienny.

“De ene keer fluit een scheidsrechter in je voordeel en de andere keer niet”, opent Engels zijn interview aan Voetbalkrant. “Maar deze keer was het er wel volledig over. Ik heb ook de artikels gelezen over het feit dat Serge Gumienny een thuisfluiter zou zijn. Hij zal ze zelf ook gelezen hebben en dacht bij zichzelf: ‘ik zal het tegendeel eens bewijzen'”.

“Wat ik nog meer kan zeggen? Het doet ongelooflijk veel pijn om met 1-4 te verliezen van Anderlecht. Hoe ik me fysiek voel? Ik heb geen pijn meer. Maar nu zit het in het kopje, hé”, besluit de centrale verdediger.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.