Engels over Europese verplaatsing: “Dat weet ik zelf nog niet”

Engels over Europese verplaatsing: "Dat weet ik zelf nog niet"

09 december 2015 19:16 - Bjorn Engels is met Club Brugge meegereisd naar Denemarken. Er zijn twee scenario’s voor de centrale verdediger. Ofwel is hij gewoon bij de groep voor de sfeer en het samenhorigheidsgevoel. Ofwel trakteert Michel Preud’homme hem donderdagavond op zijn eerste speelminuten in meer dan een jaar.

“Ik ben heel blij dat ik erbij ben”, vertelt Engels op de officiële website. “Een Europese verplaatsing heeft toch nog altijd dat ietsje meer.” Voorlopig is het ook voor de verdediger afwachten of hij aan spelen zal toekomen. “Dat weet ik zelf nog niet. Maar als we winnen, kunnen we alsnog Europees overwinteren. Het is dus een heel belangrijke match.” De kans dat Engels effectief speelminuten krijgt, lijkt eerder klein.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.