Europa League-record voor Simons

Europa League-record voor Simons

04 december 2015 12:12 - Timmy Simons is meer dan wie ook een echt Club-icoon en al heel zijn voetbalcarrière een voorbeeld voor de jeugd. Bovendien heeft de blauw-zwarte kapitein dit seizoen een record in de Europa League beet.

Volgende week donderdag (10 december) speelt Club een belangrijke Europa League-wedstrijd op het veld van Midtjylland. Blauw-zwart moét immers winnen om ook na Nieuwjaar nog op het Europese voetbaltoneel te verschijnen.

Voor de bijna 39-jarige Simons wordt het een speciale wedstrijd. Als hij tegen de Deense landskampioen tussen de lijnen verschijnt, zit hij aan maar liefst 123 optredens in Europa. De Brugse kapitein is de veldspeler die Europees het meest in actie kwam van alle huidige Europa League-spelers. Dat meldt de officiële website van de UEFA.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.