Furieuze Leekens: “Ref beslist hier de match”

Furieuze Leekens Ref beslist hier de match

03 december 2015 23:20 - Club Brugge won zijn achtste finale in de Croky Cup met het kleinste verschil van Lokeren. Hoewel blauw-zwart de kansen aan elkaar reeg, brak de Lokerse muur pas in het slot. Denswil schoot Club in de 93ste minuut met een heerlijke vrijschop naar de kwartfinale tegen Westerlo.

Georges Leekens was na afloop enorm kwaad op scheidsrechter Joeri Van de Velde. “Die vrijschop die hij in de slotminuut fluit, is een professionele fout”, vertelt de Lokeren-coach bij PlaySports.

“Ik ken Refaelov. Die valt al vooraleer hij aan zijn actie begonnen is. Het kan niet zijn dat Van de Velde op die manier de wedstrijd beslist. Dan had ik nog veel liever één van die andere kansen zien binnengaan voor Club. Dit is heel spijtig.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.