Galatasaray richt zijn pijlen op Club-verdediger

Galatasaray richt zijn pijlen op Club-verdediger

30 december 2015 13:40 - Galatasaray heeft met Jason Denayer al één Belg in de rangen. Mogelijk krijgt de huurling van Manchester City straks het gezelschap van één of meerdere landgenoten uit de Jupiler Pro League. 

Volgens het lokale Fotomaç is Galatasaray vastberaden om zijn pijlen op de Belgische voetbalmarkt te richten. Zo zou onder meer Thomas Meunier nadrukkelijk in beeld zijn.

De Turkse landskampioen moet dan wel de concurrentie aangaan met Inter Milan. Meunier gaf eerder al aan dat hij enerzijds geen fan is van een wintertransfer, maar dat hij anderzijds wel andere oorden wil opzoeken. Tot slot heeft Galatasaray zijn oog eveneens laten vallen op Gent-speler Laurent Depoitre.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.