Geflopte Castillo wil Serie A verlaten voor ex-club

Geflopte Castillo wil Serie A verlaten voor ex-club

15 december 2015 08:32 - Nicolas Castillo, momenteel op huurbasis actief bij het Italiaanse Frosinone Calcio, kon tot dusver nog niet doorbreken bij de staartploeg in de Serie A. De kans is dan ook reëel dat de 22-jarige aanvaller in de winter terug naar zijn thuisland keert.

Castillo verzamelde in zestien wedstrijden slechts 306 speelminuten en kon nog geen enkele keer scoren voor Frosinone. Na mislukte passages bij Club Brugge, Mainz 05 en nu ook in Italië is de kans groot dat Castillo straks het Europese voetbal vaarwel zegt.

De uitgeleende speler van blauw-zwart heeft namelijk de kans om terug te keren naar ex-ploeg Universidad Católica. De Chileense topclub zou bereid zijn om een serieuze inspanning te doen voor zijn ex-spits. Ook Castillo zou die overgang volgens het Chileense Bio-bio Deportes wel zien zitten. Hij speelde van 2005 tot 2014 bij Universidad Católica en wil de club erg graag een nieuwe titel schenken.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.