Gefrustreerde Hasi na tegenvallers voor wedstrijd in Jan Breydel

Gefrustreerde Hasi na tegenvallers voor wedstrijd in Jan Breydel

14 december 2015 05:48 - Club Brugge heeft voorlopig nog maar één speeldag kunnen genieten van de leidersplaats, maar ook aartsrivaal Anderlecht morst met de punten. Daarnaast kreeg paars-wit nog meer tegenslagen te verwerken met het oog op de wedstrijd in Brugge.

Anderlecht kwam zondagavond in eigen huis niet verder dan een 1-1-gelijkspel tegen Oostende. De gele kaart voor Najar en de rode voor Kara zorgen er bovendien voor dat beide spelers geschorst zijn voor de topper tegen Club Brugge.

“Najar krijgt zo snel geel voor een kleine fout, maar even later mag Capon wel hetzelfde doen zonder bestraft te worden?” reageert een gefrustreerde Hasi in HBVL. Tot overmaat van ramp voor de Anderlecht-coach keerden de fans zich voor het eerst publiekelijk tegen hem. “Hasi buiten”, klonk het vanop de tribunes.

Hasi zal alleszins serieus moeten puzzelen. Als Dendoncker fit geraakt, neemt hij wellicht de plaats van Kara in. Lukt dat niet, dan zal hij moeten kiezen voor Nuytinck (die slecht inviel tegen Oostende) of Heylen (die matchritme mist). Conté en eventueel Lukebakio komen in aanmerking om de positie van Najar over te nemen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , , ,

Comments are closed.