Geraerts: “Bedankt Club-supporters”

Geraerts Bedankt Club-supporters

06 december 2015 18:03 - Club Brugge bleek zondagnamiddag een maatje te groot voor Charleroi, maar won met slechts één doelpunt verschil. Ook invaller Karel Geraerts vond dat zijn ploeg nooit aanspraak maakte op een punt.

“We hebben al een aantal wedstrijden niet meer kunnen winnen. En vandaag was Club gewoon beter dan ons”, is Geraerts eerlijk bij Sporza radio. “Wij waren vandaag gewoon niet goed genoeg en Club kwam eigenlijk nooit onder druk te staan. Ze speelden heel volwassen.”

Bij zijn invalbeurt trakteerde de Brugse aanhang hun ex-speler op een geweldig applaus. “Ik keer altijd met veel plezier terug naar Jan Breydel. Bedankt supporters, voor de goede ontvangst”, besluit de Charleroi-middenvelder.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.