Gezinsloze Vormer vult zijn dagen met voetbalspel: “Helemaal top!”

Gezinsloze Vormer vult zijn dagen met voetbalspel Helemaal top!

02 december 2015 08:57 - Ruud Vormer vond vorige zomer al snel een stekje in de buurt van Jan Breydel. Hij koos uiteindelijk voor het Gentse, waar hij nog tot juni wacht op de komst van zijn vrouw en kinderen. In de tussentijd vermaakt de Nederlander zich met andere zaken.

“Nu kan ik nog met de situatie omgaan, maar het wordt steeds lastiger. Ik heb de ‘kleine’ (driejarig zoontje Valente, nvdr) al van donderdag niet meer gezien moet je denken. Maar gelukkig verhuizen mijn vrouw en zoontje in juni definitief van Rotterdam naar hier. Roos gaat werken als spoedarts in Gent”, vertelt Vormer in HLN.

“Zo vaak zie je me nu dus niet buiten. Na de training neem ik het liefst wat rust. Dan ga ik wat koken, zoals vanavond. Lekker zalmpje in de pan met wat rijst. Misschien ook broccoli erbij, top man! Verder ook wat tv kijken, vooral voetbal. Zo ziet mijn leven er nu een beetje uit.”

Tot slot is de middenvelder helemaal wild van Football Manager, een computerspel waarbij de Nederlander de job van Michel Preud’homme in de virtuele wereld overneemt. “Echt een topspel. Ik speelde met Club Brugge, maar dat ging niet al te best. Ik werd ontslagen en dan heb ik ineens voor een topclub gekozen: Manchester United. ‘Teampje’ neerzetten, spelers verkopen. Echt goed man! Bij Club koos ik voor een 4-3-3-systeem, maar toch werd het niets. Ondanks de rotatie, ja (schaterlacht). Rudy moest ook eens rusten in dat spel.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.