Goed nieuws over Westerlo – Club Brugge

Goed nieuws over Westerlo - Club Brugge

04 december 2015 12:30 - Club Brugge verzekerde zich donderdagavond van een plaatsje bij de laatste acht in de Croky Cup. Door de 1-0-overwinning tegen Lokeren trekken Michel Preud’homme en de zijnen op woensdag 16 december naar ’t Kuipje om Westerlo te bekampen.

Het goede nieuws hierbij is dat de supporters die niet kunnen meereizen naar Westerlo, Club live op Sporza kunnen bekijken. Dat meldt L’avenir en wordt bevestigd door het officiële Twitter-account van blauw-zwart.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.