Gumienny beslist topper met twee gezichten

Gumienny beslist topper

20 december 2015 16:24 - Club Brugge is er niet in geslaagd om zijn ongeslagen reeks in Jan Breydel voort te zetten. Na een verschrikkelijke eerste helft, herstelde blauw-zwart het evenwicht in de tweede. Tien minuten voor tijd kegelde Gumienny Club met een onterecht gefloten strafschop voor paars-wit uit de wedstrijd.

Club begon erg moeizaam aan de wedstrijd en kwam al na 6 minuten op achterstand door een goal van Okaka. Blauw-zwart bleef de defensieve blunders opstapelen en kwam zelf nooit aan voetballen toe in de eerste helft. Nog voor de rust verdubbelde Praet de score met een afstandsschot. Bruzzese raakte het leer wel, maar kon het niet uit zijn doel ranselen.

Na de rust een veel gretiger Club en een Anderlecht dat niet meer wist van welk hout pijlen te maken. Even voor het uur scoorde Denswil, weliswaar uit buitenspel, de aansluitingstreffer. Niet veel later zorgde Vormer voor de gelijkmaker, maar die werd onterecht afgekeurd door Gumienny.

Club bleef naar de gelijkmaker zoeken, maar werd gestuit door een onterechte penalty voor Anderlecht. Suarez ging achter de bal staan en schoot de 1-3 tegen de touwen. In het slot strooide Praet nog wat meer zout in de Brugse wonde met de 1-4-eindstand.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.