Haalt Club de ‘nieuwe Modric’ alsnog binnen?

Haalt Club de 'nieuwe Modric' alsnog binnen

29 december 2015 04:46 - Nu Club met Ludovic Butelle zijn eerste wintertransfer beet heeft, gaat het ook in andere linies op zoek naar versterking. Aangezien met het vertrek van Vazquez een belangrijke basispion vertrekt, zou het kunnen dat blauw-zwart een nieuwe middenvelder aantrekt.

Daarbij zou Club zijn oog opnieuw op Karol Linetty hebben laten vallen. Afgelopen zomer deed Club een bod van 3,5 miljoen euro op de 20-jarige middenvelder, maar dat werd van tafel geveegd door Lech Poznan. De Polen wilden immers minstens 4 miljoen vangen voor hun talent.

Mogelijk doet Club tijdens de wintermercato een nieuwe poging. “Er is een heel concreet bod binnengekomen en alles hangt nu af van Karol zelf”, klinkt het bij Lech Poznan. Volgens Poolse bronnen werd er een gentleman’s agreement afgesloten tussen de Poolse club en Linetty. Dat wil zeggen dat de talentvolle middenvelder niets in de weg zal worden gelegd als er aan bepaalde voorwaarden voldaan wordt. Een gelijkaardige situatie als bij Vazquez met andere woorden.

Omdat Club Linetty afgelopen zomer al een voorstel deed, gaat het gerucht dat blauw-zwart ook nu verantwoordelijk zou zijn voor het bod aan het adres van de middenvelder. Lech Poznan zwijgt wat dat betreft in alle talen en wil niets bevestigen. Er zijn alleszins heel wat clubs die Linetty, die nu al de ‘nieuwe Modric’ genoemd wordt, op hun verlanglijstje hebben staan.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Comments are closed.