Harbaoui wél tegen Club, maar niet tegen Anderlecht

Harbaoui wél tegen Club, maar niet tegen Anderlecht

02 december 2015 09:05 - Hamdi Harbaoui, die onlangs terugkeerde van Qatar, kan donderdagavond zijn comeback vieren bij Lokeren. Goed nieuws dus voor de Waaslanders, aangezien de aanvaller in het verleden (2011-2014) maar liefst 46 keer de weg naar doel vond in 104 wedstrijden. Sébastien Bruzzese & co zijn bij deze gewaarschuwd.

Harbaoui verkaste vorig jaar naar Qatar SC, maar werd daar naar eigen zeggen drie maanden niet betaald. De Tunesiër besloot dan ook om zijn contract te verbreken en terug te keren naar zijn ex-werkgever.

Nu de spits eindelijk gelijk heeft gekregen van de FIFA, maakt de KBVB alles in orde om Harbaoui donderdag in Jan Breydel tussen de lijnen te krijgen. Opvallend: voor de inhaalmatch tegen Anderlecht (op 23 december) is hij sowieso niet speelgerechtigd. Dat weet Het Nieuwsblad.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.