Hilarische taferelen: Club-spelers steken Preud’homme in Obelix-pak

Hilarische taferelen Club-spelers steken Preud'homme in Obelix-pak

01 december 2015 14:51 - Michel Preud’homme heeft Club Brugge na een moeizame start weer helemaal op de rails gekregen. En met een 15 op 15 op zak mag er al eens gelachen worden. De goeie resultaten zorgden ervoor dat de Brugse trainer en zijn sportieve staf een lachwekkende tegenprestatie moesten doen. 

Voor één keer waren het niet de trainers, maar wel de spelers die het voor het zeggen hadden. Preud’homme & co kregen dan ook een aangepaste outfit aangemeten voor deze goedlachse gelegenheid. Eén ding is zeker: de sfeer zit goed bij blauw-zwart. Kijk en geniet!

Preud’homme werkt op de lachspieren in Obelix-outfit

Target gehaald? Dat verdient een tegenprestatie! from Club Brugge on Vimeo.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.