Ibini in laatste rechte lijn voor comeback

Ibini in laatste rechte lijn voor comeback

08 december 2015 01:00 - Bernie Ibini had afgelopen zomer eindelijk zijn gedroomde toptransfer beet, maar kreeg op de eerste dag van de zomerstage in Garderen een kuitbeenbreuk te verwerken. Een harde klap voor de 23-jarige Australiër, die nooit eerder last had van een langdurige blessure. Intussen is hij echter op de goede weg.

Ibini blijft namelijk keihard werken om volgend jaar voor het eerst het shirt van Club Brugge te mogen dragen. Veel succes nog, Bernie!

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.