Italiaanse eersteklasser heeft overeenkomst met Bolingoli

Italiaanse eersteklasser heeft overeenkomst met Bolingoli

12 december 2015 10:35 - Het Italiaanse tuttosport meldt dat Boli Bolingoli een overeenkomst heeft met Genoa. De linksachter verlengde in september zijn contract bij Club Brugge nog tot 2020, maar mag naar verluidt eerst andere oorden opzoeken.

De 20-jarige Bolingoli zou in de winter op huurbasis naar Genoa trekken. De Italianen hebben eveneens een aankoopoptie afgedwongen tijdens de onderhandelingen.

Genoa lijkt het overigens wel voor Club-spelers te hebben. Toen Maxime Lestienne vorig jaar naar Al-Arabi verkaste, werd de ex-middenvelder van blauw-zwart onmiddellijk verhuurd aan Genoa. Momenteel verhuurt de Qatarese club Lestienne aan PSV.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.