Jan Breydel geeft Serge Gumienny staande ovatie

Jan Breydel geeft Serge Gumienny staande ovatie

21 december 2015 05:25 - Scheidsrechter Serge Gumienny nam afgelopen zondag de ene na de andere opvallende beslissing en deelde maar liefst 11 gele kaarten uit in de topper tegen Anderlecht. Jan Breydel reageerde.

“Dief, dief, dief” en “Serge, je bent vannacht weer dronken geweest” rolden zondagmiddag van de Brugse tribunes. Na de onterecht gefloten strafschop voor Anderlecht was de maat voor de blauw-zwarte aanhang vol. Jan Breydel veerde recht en trakteerde Gumienny op een cynisch applaus.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.