Jan Breydelstadion krijgt een upgrade

Jan Breydelstadion krijgt een upgrade

05 december 2015 07:41 - Club Brugge hoopt om binnen vier à vijf jaar in een nieuw voetbalcomplex te spelen. Maar zolang blauw-zwart nog in Jan Breydel vertoeft, wil het dat doen in de best mogelijke omstandigheden. 

Zo komt er begin januari een nieuwe grasmat in het Jan Breydelstadion. Dat meldt HLN. Op zich geen verrassing, aangezien de slechte staat van het veld vooral in de kaart van de tegenstanders van Club speelt. De huidige Brugse spelerskern is namelijk verzot op combinaties en algemeen gesteld minder geschikt om voortdurend duels aan te gaan.

Club is lang niet aan zijn proefstuk toe wat betreft het vernieuwen van de grasmat. Het is al de zevende keer in drie jaar tijd dat het speelveld vernieuwd wordt. Al ligt dat natuurlijk ook aan het feit dat de Brugse graszoden nauwelijks rust krijgen. Als Club op verplaatsing speelt, ontvangt Cercle Brugge immers een tweedeklasser in Jan Breydel.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.