Jelle Vossen verdient massa’s respect voor dit mooie gebaar

Jelle Vossen verdient massa's respect voor dit mooie gebaar

11 december 2015 11:03 - Jelle Vossen kreeg vorige week een serieuze klap te verwerken. De Brugse aanvaller verloor namelijk zijn 93-jarige grootvader, waar hij een erg goeie band mee had.

Vossen had de voorbije dagen met een erg moeilijke situatie te kampen. De begrafenis van zijn grootvader Jef Vossen en de Europa League-wedstrijd tegen FC Midtjylland konden immers onmogelijk gecombineerd worden.

Aangezien Vossen zijn club niet in de steek wilde laten, werd de begrafenis in Eigenbilzen op zijn verzoek uitgesteld tot komende zaterdag. Dat meldt Voetbalprimeur. Op die manier kan hij er toch nog bij zijn na de Europese verplaatsing.

Toen de 26-jarige Limburger tegen Charleroi scoorde, wees hij richting de hemel als eerbetoon aan zijn grootvader. En ook in Denemarken scoorde hij voor hem. Grote klasse!

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.