Johan Boskamp spaart kritiek niet: “Hij was verschrikkelijk!”

Johan Boskamp spaart kritiek niet: "Hij was verschrikkelijk!"

14 december 2015 05:08 - Club Brugge verloor zondag met 2-0 tegen Standard en kreeg, op de eerste twintig minuten na, nooit grip op de wedstrijd. Johan Boskamp legt de vinger op de wonde.

De Nederlander was opvallend hard tijdens zijn analyse in Stadion. Vooral Claudemir moest het ontgelden bij Boskamp. “Hij was echt verschrikkelijk. Claudemir tikt echt élke bal naar achter. Ik heb nooit eens een voorwaartse beweging in zijn spel gezien.”

“En als hij dan toch eens naar voor speelde, leidde dat meteen tot balverlies. Echt elke keer opnieuw. Dan had ik toch liever Timmy gezien op die positie. Hij kan de ploeg tenminste nog sturen vanuit het middenveld. Daar heeft Club veel meer aan”, aldus Boskamp.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.