Kortrijk-vak veert recht na doelpunten Club

Kortrijk-vak veert recht na doelpunt Club

27 december 2015 05:27 - Club Brugge won voor het eerst sinds 30 december 2009 nog eens een competitiewedstrijd in het Guldensporenstadion. De vreugde bij de blauw-zwarte aanhang was dan ook groot. En die blijdschap bleef niet beperkt tot het uitvak.

Dat het blauw-zwarte legioen hondstrouw is, weten we allemaal. Die loyaliteit zorgt ervoor dat Club op verplaatsing nagenoeg altijd voor een uitverkocht bezoekersvak speelt. Omdat de vraag naar tickets zodanig groter is dan het aanbod, gebeurt het zelfs geregeld dat er Club-supporters tussen de fans van de thuisploeg plaatsnemen. Ook in Kortrijk was dat het geval.

Bij elk Brugs doelpunt veerde een groepje Club-fans vanuit de Kortrijkse familietribune recht. Ze zongen zelfs voor blauw-zwart, zoals onderstaande beelden aantonen.

Kortrijk-fan klaagt over aanwezigheid Club-fans in familietribune

Na 25 seconden zie je linksboven Club-fans meevieren met de spelers

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.