Luk Alloo vindt dat MPH moet wijken voor twee Club-coryfeeën

Luk Alloo vindt dat MPH moet wijken voor twee Club-coryfeeën

25 december 2015 06:11 - Programmamaker Luk Alloo is al van jongs af aan supporter van Club Brugge. Maar dat wil niet zeggen dat hij het eens is met de huidige gang van zaken bij blauw-zwart.

“Mijn voetbalwensen voor 2016? Voor de West-Vlaming wens ik dat KV Oostende kampioen wordt, alleen al omdat trainer Yves Vanderhaeghe het verdient. Ik hoop verder als voetballiefhebber dat Cercle Brugge kan terugkeren naar eerste klasse. Maar als supporter van Club Brugge hoop ik in de eerste plaats bezinning en eerlijkheid voor de club”, laat Alloo zijn voetbalhart spreken in Krant van West-Vlaanderen.

“Die bezinning en eerlijkheid zijn nodig. Je kan het gebrek aan klasse, kwaliteit en arbeidskracht jaar na jaar niet blijven uitleggen aan de supporters. Wat ik zou veranderen? Raoul Lambert en Jan Ceulemans moeten wat mij betreft trainer worden van Club”, besluit de programmamaker vastberaden.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.