Makelaar Denswil: “Hij zag alleen nog maar de slechte dingen”

Makelaar Denswil Hij zag alleen nog maar de slechte dingen

05 december 2015 22:22 - Stefano Denswil verkaste begin dit jaar naar Club Brugge en tekende er een contract voor 3,5 jaar. Hij kwam transfervrij over van Ajax, waar hij nauwelijks op speelminuten kon rekenen.

Het zag er lang naar uit dat de centrale verdediger ook bij Club de hoge verwachtingen niet kon inlossen. Maar de afgelopen weken bewees Denswil wat hij écht in zijn mars heeft. Volgens manager Winston Haatrecht had zijn speler tijd nodig om zich aan te passen aan het systeem van Preud’homme en de Belgische manier van verdedigen.

“Ik denk dat dat het grootste verschil is met zijn Brugse beginperiode. Tactisch heeft hij nu alles onder de knie. En het feit dat hij een reeks wedstrijden op rij mocht spelen, heeft hem vertrouwen gegeven”, vertelt de makelaar in Het Belang van Limburg.

Toen Denswil in zijn eerste maanden bij blauw-zwart neergesabeld werd door zowat elke analist, zat hij enorm diep. “Hij zag alleen nog maar de slechte dingen. We moesten op hem inpraten, maar dat heeft uiteindelijk geloond”, besluit Haatrecht.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.