Mannaert legt doelstellingen wintermercato uit: “Vazquez wordt niet vervangen”

Mannaert legt doelstellingen wintermercato uit: "Vazquez wordt niet vervangen"

26 december 2015 19:06 - Na de 1-4-overwinning in Kortrijk heeft CEO Vincent Mannaert zich uitgelaten over de mogelijke transfers tijdens de winter. Zo is het niet de bedoeling om Victor Vazquez te vervangen.

“Zolang de bankgaranties niet in orde zijn, is Victor nog een speler van Club Brugge”, opent Mannaert. “Als hij vertrekt, zijn we niet van plan om hem te vervangen. We hebben wat nodig is op die positie.”

“Afgelopen zomer hebben we met Hans Vanaken al ingespeeld op een mogelijk vertrek van Vazquez. Bovendien kunnen ook Lior Refaelov en Sander Coopman de rol van spelmaker op zich nemen.”

Ondanks de vele transfergeruchten gaat Mannaert niet uit van al te veel veranderingen. “Zowel voor een doelman als voor andere posities moeten we nog met Michel Preud’homme praten over hoe we ons willen versterken. Indien nodig, zullen we enkele transfers realiseren”, besluit Mannaert bij RTBF.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.