Mannaert over Simons: “Komende weken rustig bekijken”

Mannaert over Simons: "Komende weken rustig bekijken"

31 december 2015 11:01 - Timmy Simons is één van de zeldzame clubiconen in het hedendaagse voetbal. De kapitein van Club Brugge werd begin deze maand 39 en blijft desondanks nog altijd gespaard van blessures.

Hoewel het contract van Simons in 2016 afloopt, is er nog altijd geen beslissing genomen over zijn toekomst. Volgens De Morgen wordt er eerst nagegaan hoe de middenvelder dit seizoen fysiek verteert alvorens hem een eventuele contractverlenging aan te bieden.

“We hebben daar nog niet over gepraat met Timmy”, vertelt Vincent Mannaert. “Het is iets wat we komende weken rustig kunnen bekijken.” Elke drie maanden evalueert Simons zijn lichaam. De oudste speler van blauw-zwart stond dit seizoen in maar liefst 17 van de 21 competitieduels aan de aftrap en lijkt ook mentaal nog lang niet uitgeblust. Bovendien heeft hij een belangrijke rol in de Brugse kleedkamer.

Wellicht wordt de knoop omtrent een eventueel langer verblijf in Jan Breydel eind dit seizoen pas doorgehakt. Mocht Simons zijn schoenen aan de haak hangen, dan zal hij een functie als beloften of assistent-trainer krijgen bij blauw-zwart.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.