Meanwhile in Jan Breydel

Meanwhile in Jan Breydel

22 december 2015 18:29 - Na de topper tegen Anderlecht wordt de Brugse grasmat zoals gepland vernieuwd. Omdat het veld nauwelijks rust krijgt door de snelle opeenvolging van wedstrijden van of Club of Cercle, is blauw-zwart niet aan zijn proefstuk toe.

De grasmat wordt immers voor de zevende keer in drie jaar tijd vernieuwd. En ook deze keer was het hoogtijd. Heel wat spelers gaven de voorbije weken immers te kennen dat het allesbehalve gemakkelijk voetballen was in Jan Breydel.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.