Mechele en Denswil spelen potje FIFA tegen Tielemans en N’Sakala

Mechele en Denswil spelen potje FIFA tegen Tielemans en N'Sakala

18 december 2015 09:46 - Zondagnamiddag is het Jan Breydelstadion het decor voor dé topper van de twintigste speeldag tussen Club Brugge en Anderlecht. In een uitverkocht stadion gaat blauw-zwart op zoek naar 30 op 30 in eigen huis.

In aanloop naar de belangrijke wedstrijd van zondag, nemen Brandon Mechele en Stefano Denswil het in een potje FIFA op tegen Youri Tielemans en Fabrice N’Sakala. Ruud Vormer en Laurens De Bock kwamen supporteren. Bekijk de beelden.

Fanatico FIFA #CluAnd

Vanavond in Fanatico nemen Brandon Mechele en Stefano Denswil het op tegen Youri Tielemans en Fabrice N'Sakala Officiel in een potje FIFA als opwarmer voor zondag!

Posted by Play Sports on Thursday, December 17, 2015

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , , ,

Comments are closed.