Miljoenenbod op komst voor Meunier

Miljoenenbod op komst voor Meunier

24 december 2015 16:58 - Afgelopen zomer zag Club Brugge met Mathew Ryan een absolute sterkhouder vertrekken. En nu de transfer van Victor Vazquez zo goed als rond is, ziet blauw-zwart mogelijk nog een andere basispion vertrekken. Thomas Meunier geniet immers concrete interesse van Inter Milan.

De rechtsachter van Club haalt de laatste weken niet altijd zijn beste niveau, maar dat heeft de interesse van Inter er niet minder op gemaakt. De huidige leider in de Serie A zal volgens Corriere dello Sport eerstdaags een bod uitbrengen op Meunier.

De Rode Duivel wordt eveneens gelinkt aan Napoli, maar de contacten met Inter zijn concreter. Meunier gaf eerder al aan dat hij in principe geen fan is van een wintertransfer, maar of hij ook een lucratief aanbod van Inter afslaat, is nog maar de vraag.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.